Ansatte

Marit Aarset Grønn eier og daglig leder. Utdannet ridelærer III fra Norsk Hestesenter, Starum. Trener I NRYF. Marit er aktiv konkurranserytter og rir Prix St. Georg dressur. Hun har ridd 1.30 sprang og feltritt-NM, rir nå lavere sprangklasser med sin unghest. Marit underviser privatryttere og fôrverter i sprang- og dressur hver uke. Hun holder også helgetreninger, treningsuker om sommeren og privattimer. Marit tar imot hester til tilridning.

Terje Grønn er eier og ansvarlig for fôrproduksjon og innkjøp, innkjøring av fôr og flis, slådding av baner og alt som kan gjøres med traktor!

Siri Helene Vandvik Almli er ridelærer I, utdannet fra Norsk Hestefagskole. Hun rir dressur (LA) og sprang (1 m). Siri Helene har rideskolekurs mandag, torsdag og fredag, samt ministallgjeng annenhver lørdag. Hun underviser også enkeltelever og grupper på dagtid tirsdag og onsdag. I tillegg er hun instruktør på sommerkursene sammen med Heidi.

Heidi Grostad er ridelærer med mange års erfaring. Heidi har ridd sprang (1.30) og dressur (LB). Heidi har rideskolekurs tirsdag, torsdag og fredag. Hun underviser enkeltelever og grupper på mandag og torsdag formiddag, samt ministallgjeng annenhver lørdag.
Heidi er ikke så høy - og kjempeflink til å ri ponnier! Derfor er det naturlig at hun tar seg av tilridning og videreutdanning av ponnier.
Sammen med Siri Helene er hun også instruktør på sommerkurs.

Bilder til hjemmeside Sandslia 4.JPG
Bilder til hjemmeside Sandslia 3.JPG
Bilder til hjemmeside Sandslia 2.JPG
Kontakt informasjon
Sandslia Ridesenter
Landstadvegen 114.
7650 Verdal

e-post:
sandslia@vktv.no

Telefon:
Marit Aarset Grønn
95168268

Terje Grønn
95919407